About Me

SONY DSC

Mit navn er Pernille.

Besøg mig på facebook http://www.facebook.com/Massagenordfyn som er min virksomheds profil med flere skrevne ord.
Bloggen her handler omkring mit langvarige stress forløb med en sygemelding på et år og fire måneder, hvor jeg også mærkede angstens tænder. Den handler udelukkende om min personlige rejse. Min udvikling. Igennem den tid jeg var syg.

Til dem der ønsker at læse med fra starten af jan. 2013, kan I i højre side klikke tilbage på jan. 2013. Det er vidst mit blogindlæg nr. 3, hvor det sagde “bang” og jeg blev sygemeldt.

I dag er jeg startet som selvstændig Kognitiv terapeut, Tankefelt terapeut, stressrådgiver, nada-behandler, life coach og massør.

Jeg har igennem mit eget sygdomsforløb været hudløs ærlig. En af de vigtigste værdier for mig er åbenhed. Kontrasten til det er undertrykkelse. Og det vil jeg aldrig byde mig selv. Igen.

Hvis nogle af Jer vil sende en privat besked til mig er i også velkomne: info@nostress-massage.dk

 

15 tanker om “About Me

 1. Hejsa, nu følger jeg også med her. Fandt jo din blog, mens j står og steger torskerogn til min hungerplagede børneflok- altid dejligt m hudløs ærlighed. Mig støder du ikke, skriv endelig videre. Kh pragmamor

 2. Hej Pernille.
  Tak fordi du fandt mig, så fandt jeg nemlig også dig 🙂 Glæder mig til at følge med på din blog, kan se vi har en del tilfælles 🙂
  VH Lene fra morlenesblog.bliogspot.com 🙂

 3. Hej. Læste din rigtig gode artikel i Børn og fritid og kunne se vi har noget til fælles. Det var ret befriende. Du nævner en forfatter der har skrevet om HSP. Ved du om denne bog kan købes eller lånes ? mvh Lotte

  • Hej Lotte. Dejligt at høre at du kunne få “gavn” af artiklen.. Ja, jeg ved i hvert fald at den kan købes over nettet. Er ikke voldsom dyr. Vil anbefale dig den hun har skrevet om børn først. “sensitive børn” af elaine aron. Og så læse “sensitive mennesker” efterfølgende.

 4. Hej Pernille 🙂 Har med stor interesse læst din artikel i Børn & Fritid! Det er det bedste og mest rammende jeg har læst om HSP længe. Så fine analyser og betragtninger! Jeg er selv mor til to børn, nu store, 15 og 21 år, og både min datter og jeg har med interesse drøftet dine anskuelser. Min datter skal selv være mor lige om lidt 🙂 Tak for fin artikel!

  • TAK for din utrolig søde besked. Den varmer 🙂 Held og lykke med den nye/kommende titel:-) Fantastisk at I så har viden til at imødekomme den lille nye, som højst savnsynligt også er en “superhelt” 🙂

 5. Hej, har læst din artikel i Børn og Fritid. Den beskriver meget min dreng på 3 1/2. Jeg har gennem lang tid vist, at han ikk var helt som alle andre. Jeg synes det var sværest, da han var helt lille, men ifm jeg fødte mit andet barn, gjorde sundhedsplejersken mig opmærksom på begrebet HSP. Jeg har søgt meget viden indenfor dette emne og syns efterhånden, vi er godt rustet til og tackle ham efterhånden. Jeg ser min dreng, som en super fantastisk og meget omsorgsfuld lille fyr, der desværre har lidt svært ved og tackle visse ting! Jeg kan i perioder sige til ham, st jeg ikk gider høre på, at han blir sur, når han eks ska have sko på mm. Nogle gange hjælper det, og formoder egentlig at han undertrykker sine følelser for og tilfredsstille mig. Det er ikk okay, men magter ikk altid og diskutere 1/2 time med ham, inden vi kan komme ud af døren. Jeg synes vi i vores familie, har en kæmpe forståelse for ham og acceptere ham fuldt ud. Men en ting jeg mangler viden om er, om man kan gøre noget for og nedtone hans nervesystem? Har du kendskab til, at en kiropraktor evt kan gå ind og modne nervebanerne med tryk. Tænker jeg nemlig pt, godt kunne bruge nogle gode råd ift det og få tøj, sko mm på!
  Afsluttende vin jeg tilføje, at sensitive børn er fantastiske, med helt unikke egenskaber, som bar ska anerkendes!! Kunne blive ved og skrive, men håber på du har nogle forslag!

  • Tak for din fine beskrivende besked:-) Der kan jo være mange årsager til din dreng kan reagere ved at blive sur over tøj og sko. Nogle gange kan reaktionen blot være, at han måske ikke kan overskue at komme ud af døren og afsted. Overgange kan være svære. Det kan også reelt være, at skoen faktisk genere ham, fordi han fornemmer jo de mindste detaljer. Trykpåvirkninger, sokken der genere osv. Måske du kunen spørge ham ligeud: “Hvad kan mor hjælpe dig med”? Hvad har du brug for?
   Og ja, det der ofte kan hjælpe er også at virke totalt forstående. og feks. sige, “sådan kan mor også ha det” Og “ja, det er da træls det driller sådan.” For bliver de mødt med “hold nu op, eller lad nu være, så gør det det ofte meget værre, og kan spidse til, fordi man som forældre selv kan “køre med op”. 🙂 Hvis han også har svært ved at tage sit tøj på om morgenen feks., har jeg selv haft gode erfaringer med, at tøjet bliver fundet om aftenen, og at han får det at se. Så VED han hvad han kan forvente i morgen. Så har han hele natten til at bearbejde det, og han har lettere ved at forholde sig til det, end at du bare ligger det foran ham og så “bum basta” ta’ det på.. Men nej, jeg tror ikke at man kan “nedtone” hans nervesystem som sådan. Hvis han i svær grad har svært ved at hans hud har tøj på, ville en ergoterapeut være en ide.

  • Ja… Det har jeg selv erfaret… Men tænk ikke på angst som en isoleret angstdiagnose. Men snarere at det er der pga en overbelastning. At nervesystemet har været på overarbejde. Og er i en ubalance…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s